Vega Alta.Fabrikant van galvaniseerde stalen vierkante buizenAanpassing aan het nieuwe normale

vrijgavetijd:2022-08-15 19:36:27 Post gebruiker:256HP158312377 Paginaweergaven:526

Kerntips:Vega Alta.,Vierkantsbuizen voor aardoliekraken (gb-) zijn ovenbuizen, warmtewisselaars en buizen voor pijpleidingen geschikt voor a

Vierkantsbuizen voor aardoliekraken (gb-) zijn ovenbuizen, warmtewisselaars en buizen voor pijpleidingen geschikt voor aardolieraffinaderijen.

Structurele roestvrij stalen vierkante pijp (gbt-) is een warmgewalst (geëxtrudeerd, geëxpandeerd) en koudgetrokken (gewalst) vierkante pijp gemaakt van roestvrij staal voor corrosiebestendige pijpen, aardolie, lichte textiel, voeding, machines en andere industrieën.

Vega Alta.Effectieve behandeling van de vierkante tube coating (LDquo); Oppervlakte verdedigingslijn ^ rdquo; De oppervlaktetechnologie en de maten van de vierkante tube coating wordt gebruikt als de backbaan &UL= Idquo; Oppervlakte verdedigingslijn ^ rdquo; De oppervlaktebehandelingstechnologieën en -maatregelen kunnen worden uitgevoerd op basis van andere oppervlaktebehandelingstechnologieën of -processen. Hier is het"Idquo". Oppervlaktebehandeling vóór de coating ^ rdquo; Het verwijst naar alle behandelingsmaatregelen voor de bereiding van coating of gezamenlijke bescherming met coating. Daarom wordt de oppervlaktebehandeling vóór de coating ook coating oppervlaktevoorbehandeling genoemd.

Productbeschrijving van vierkante buis vierkante buis is een lichte dunne stalen buis met een holle vierkante doorsnede, ook bekend als stalen koudgevormde profiel. Het is een sectiestaal met vierkante doorsnede vorm en grootte, dat is gemaakt van Q warmgewalst of koudgewalst band of spoel als basismateriaal, koudbuigen en hoogfrequent lassen. Naast de verdikking van de wanddikte, kunnen de hoekgrootte en de vlakheid van de warmgewalste speciale vierkante pijp het niveau van het lassen van koudgevormde vierkante buizen bereiken of zelfs overschrijden. Goede uitgebreide mechanische eigenschappen, lasbaarheid, koude en warme werkbaarheid en corrosiebestendigheid, en een goede lage temperatuur taaiheid.

CaborojoHet verschil tussen vierkante pijp en naadloze stalen pijp is het belangrijkste kenmerk van naadloze stalen pijp geen lasgewricht en kan grote druk weerstaan. Het product kan zeer ruw zijn als gegoten of koudgetrokken delen.

Het lassen van naadloze lassen is naadloos om gelaste ellebogen te maken. Na het malen en beitsen,Vega Alta.46 gegalvaniseerde vierkante buis, zandstralen, is er geen teken van lassen op het oppervlak. Zelfs met behulp van geavanceerde foutdetectieapparatuur, wat resulteert in een onder stroom gebied. De zinklaag in dit deel is dun, en er is geen zinklaag bevestigd a an de koude gegalvaniseerde vierkante pijp. De koudgegalvaniseerde vierkante pijp heeft geen zinkklomp en kan als geheel worden ingekapseld, maar de totale zinklaag is dun en de dikte van de buitenste wand van zink is μ m-μ m de schijf ; De buitenmuren van de gegalvaniseerde vierkante buis met een hete dip worden bevestigd met een zinklaag, en er zullen watermerken en een paar zinktumoren zijn, maar de totale zinklaag is dik, en de dikte van de zinklaag op de binnenste en buitenste wanden van de vierkante buis is -mu; M boven. De aard van QB vierkante buis!


Vega Alta.Fabrikant van galvaniseerde stalen vierkante buizenAanpassing aan het nieuwe normale



C. elektroovenstaal: a) elektro-boogstaal; b) elektroslakkenstaal; c) Inductieovenstaal; d) Zuiveringsbaar ovenstaal; e) elektro-staalovenstaal.

Productie standaardclassificatie vierkante buis wordt verdeeld volgens productienorm: nationale standaard vierkante buis, Japanse standaard vierkante buis, Britse standaard vierkante buis, Amerikaanse standaard vierkante buis, Europese standaard vierkante buis en niet-standaard vierkante buis.

Door de toename van de productie van vierkante buizen, zijn er meer en meer valse en slordige vierkante buizen in de markt. Hoe te onderscheiden van de valse en slordige vierkante buizen? Laat me u enkele punten leren om de valse en slordige vierkante buizen te onderscheiden.

installerenDerusting gebruikt vooral gereedschappen zoals staaldraadborstel om het oppervlak van vierkante buizen te polijsten, die losse of geoxideerde schaal, roest, lasserslat, enz. kunnen verwijderen. Wanneer het oppervlak van de vierkante pijp stevig is bevestigd met de schaal van ijzeroxide, is het slijtageeffect van gereedschap niet ideaal en kan het niet de door de constructie vereiste verankeringssdiepte bereiken.

Er dient op te worden gewezen dat de positie van de schijf van de kalibratielijn kan worden bijgesteld naar gelang van de wapendiameter, en R en R kunnen gelijk of verschillend zijn.

B. veerstaal C. staal van stalen gereedschapswerktuigen: A. staal van koolstofgereedschapswerktuigen; gelegeerd gereedschapsstaal; c. Hoogsnelheidsgereedschapsstaal.


Vega Alta.Fabrikant van galvaniseerde stalen vierkante buizenAanpassing aan het nieuwe normale



Aan de soldeer kunnen de versterkende deeltjes, korte vezels en snorharen worden toegevoegd om composieten te vormen.

Handig en efficiëntOver het algemeen wordt het stripstaal uitgepakt, gerimpeld, gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Fase () mdash; )

Volgens de productie worden vierkante buizen verdeeld in warmgewalste buizen, koudgewalste buizen, koudgetrokken buizen, buizen, pijpjacking, enz. Volgens de sectievorm is de vierkante buis verdeeld in ronde en speciale vorm. De speciale buis heeft vele complexe vormen, zoals vierkant, ovaal, hoekig, hoekig, meloenzaad, ster en gevleugelde buis.

Er dient op te worden gewezen dat de positie van de schijf van de kalibratielijn kan worden bijgesteld naar gelang van de wapendiameter,Vega Alta.Galvaniseerde ijzeren vierkante buis, en R en R kunnen gelijk of verschillend zijn.

Vega Alta.dikte van de zinklaag: er is een groot verschil tussen koudgegalvaniseerde vierkante pijp en hete gegalvaniseerde vierkante pijp in galvanisatieproces; Koud gegalvaniseerde vierkante pijpen zijn vatbaar voor &UL; Elektrische verbranding ^ rdquo; De kleur van dit deel is grijs en de zinklaag is dik. Het is gemakkelijk om een huidige dode hoek te vormen op de hoek, wat resulteert in een onder stroom gebied. De zinklaag in dit deel is dun, en er is geen zinklaag bevestigd a an de koude gegalvaniseerde vierkante pijp. De koudgegalvaniseerde vierkante pijp heeft geen zinkklomp en kan als geheel worden ingekapseld, maar de totale zinklaag is dun en de dikte van de buitenste wand van zink is μ m-μ m de schijf ; De buitenmuren van de gegalvaniseerde vierkante buis met een hete dip worden bevestigd met een zinklaag, en er zullen watermerken en een paar zinktumoren zijn, maar de totale zinklaag is dik,Vega Alta.Fabrikant van galvaniseerde pijp, de chemische industrie de petrochemische industrie, de elektrische energie-industrie, de irrigatie in de landbouw en de stedelijke bouw.

Het principe is vergelijkbaar met dat van de rolmachine. De buigmachine kan een cirkel bepalen. De hoogte aanpassen om de kromming aan te passen.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

VegaAlta.adviserennieuws
VegaAlta.Laatste nieuws