Vega Alta.Installatie van koelkartonNieuw citaat

vrijgavetijd:2022-08-15 19:36:27 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:504

Kerntips:Vega Alta.,Bouwen van koude opslag: welke is geschikt voor u? Welke is geschikt voor u?De thermische isolatie van thermische isolat

Bouwen van koude opslag: welke is geschikt voor u? Welke is geschikt voor u?

De thermische isolatie van thermische isolatiematerialen voor de opslag van koude levensmiddelen is de vereiste van polyurethane thermische isolatiematerialen voor koude opslag thermische isolatie, en de kwaliteit van de thermische isolatie kan niet worden waargenomen voordat het werkelijk in gebruik wordt genomen. Het is te laat om het verschil tussen energieverbruik te zien. In dit grote aantal proefnemingen wordt een strenge materiaalselectie uitgevoerd om dit doel te bereiken: gebruik van structuuraminether om de thermische geleiding te verminderen en het thermische isolatieeffect te verbeteren; het watergehalte van verschillende grondstoffen en formules zoveel mogelijk te beperken om een verslechtering van de thermische isolatie-prestaties als gevolg van schuimvorming van water te voorkomen; Voornaamste materiaalpolyether: de producten van grote fabrieken met een strenge nabehandeling worden geselecteerd. Vergeleken met polyether zonder nabehandeling in kleine fabrieken is de uniformiteit van de schuimcellen hoog, de celwand is dun en de thermische isolatie is duidelijk beter dan het gewone schuim met dikke wand en grote poriën; Het gebruik van geurloze amineatalysalalysator kan de balans van schuimende gel-reactie effectief aanpassen en de huid tussen sproeilagen dunner maken, hetgeen bevorderlijk is voor de prestaties van isolatiematerialen voor koude opslag; Gewone polyesterpolyolen worden niet gebruikt.

Vega Alta.Bij de opening van de afsluiter van de vloeistoftank moet de hogedrukmeter worden geïnstalleerd.

Vereisten voor koelapparatuur in een snelvriesmagazijn: de strikte verzegeling van een diepvriesmagazijn is duidelijk anders dan die van een gewoon snelvriesmagazijn. Daarom is de sleutel hoe de koelapparatuur moet worden afgesloten. In de eerste plaats moeten alle via wandleidingen voorzien zijn van mouwen, moet de retourleiding van het koelwater worden uitgerust met een door de U-vormige buigwaterleiding, en moet de belangrijkste ijsspoeling en retourleiding buiten het magazijn worden uitgerust met een luchtvulhaven om te voorkomen dat het gas in het magazijn door een negatieve druk uit het magazijn wordt gepompt. Door de goede afdichting van het snel invriezende magazijn mag de vastgestelde fluctuatiemarge van de temperatuur van het magazijn bovendien niet te groot zijn om te voorkomen dat overmatige positieve en negatieve druk het opslaglichaam beschadigt.

Ostrov.kgmFoutfenomeen: hoge stroom of uitschakeling tijdens het opstarten van een eenheid, en problemen van de gebruiker luchtschakelaar; De ingangsspanning is te laag; Het sterhoekconversiefinterval is te kort (het moet tien ~ -seconden zijn); storing van de hydraulische cilinder (geen reset); storing van de inlaatklep (te grote opening of klem); Losse bedrading; Host falen; Voornaamste motorstoring; Het tijdsrelais TR is verbroken (relais unit).

De gemiddelde levensduur van de stijve polyurethane-isolatie-structuur met stabiele kwaliteit, lange levensduur en hoge algemene kostenprestaties kan meer dan dertig jaar bereiken onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden. Onder de normale bedrijfsomstandigheden tijdens de levensduur van de structuur, zal het niet worden be ïnvloed door het drogen,Vega Alta.Prijs en installatie van een koud opslagproject, of elektrochemische corrosie, evenals de groei van insecten, schimmels of algen of knaagdieren.

Installeer het lichaam van de bibliotheek. Over het algemeen kan het magazijn lichaam worden verdeeld in een klein magazijn en een groot magazijn lichaam. Het kleine magazijn lichaam is in principe een gecombineerde koude opslag met opslagplaat. Het grote magazijn lichaam is meestal een civiele koude opslag. Het geassembleerde of geconstrueerde magazijn lichaam is over het algemeen vereist om vlak,Vega Alta.Installatie van koude voedselopslag, compact en solide, zonder holle gevoel, dragend, antivries, enz.


Vega Alta.Installatie van koelkartonNieuw citaat



Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware dus het wordt op grote schaal gebruikt.

Alle aansluitingen van de apparatuur moeten worden aangebracht met draadleidingen en met klemmen worden bevestigd; de buizen van pvc draad moeten met lijm worden bevestigd en de opening van de pijp moet worden verzegeld en met kleefband worden gewikkeld.

Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.

Hoge kwaliteit en lage prijsSteden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering,Vega Alta.Goed bekend bedrijf voor koude opslag, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslag

In feite zijn er enkele unieke installatievaardigheden bij het installeren van de koude opslag? De koude opslag geïnstalleerd op basis van deze vaardigheden is vaak kort in zowel effect als kwaliteit, en de specifieke installatievaardigheden van de koude opslag zal ook een relatief gedetailleerde introductie voor u maken in het volgende artikel. Bij het installeren van de koude opslag, moet u het eerst installeren van de hoek. Later, volgens de hoogte van de koude opslag, maak een gat in het midden van het isolatiebord, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebord

Het gebruik van grootschalige koude opslag is natuurlijk zeer streng in de installatie en materiaalselectie. Daarom kunnen we, gezien de hierboven genoemde situaties de isolatiematerialen van koude opslag strikt screenen, die de bovengenoemde problemen effectief kunnen verlichten of oplossen. Op dit moment zijn er echter veel velden die gebruik maken van isolatiemateriaal voor koude opslag, zodat de details van de gebruiksomgeving in aanmerking moeten worden genomen voor de houtproductie van veel van dergelijke producten op de markt.


Vega Alta.Installatie van koelkartonNieuw citaat



Voorbereiding, voorbereiding van de planning van de koelopslag en voorbereiding van de bouwplaats en bouwmaterialen. Alle soorten materialen voor de bouw van koude opslag worden aangepast aan de behoeften van de klanten. Regel de bouwplaats die aan de eisen voldoet, transporteer alle installatiematerialen naar de bouwplaats, controleer de materiaalkwaliteit en het model, en start de installatie van koude opslag na bevestiging.

VerpakkingsstrategieHet type koude opslag dat in het type koelopslag moet worden gebouwd, moet worden bepaald aan de hand van het soort circulerende goederen. Bijvoorbeeld, de koude opslag die alleen groenten circuleert, kan alleen een verse koude opslag bouwen, terwijl de koude opslag met koeling + bevriezing zal worden gebouwd als er veel soorten circulerende goederen en een groot verschil in opslagtemperatuur. Wat de omvang van de koude opslag betreft, moet worden bepaald aan de hand van het type, de hoeveelheid, de cyclus, de vraag of het rek moet worden gebruikt en zo. Bijvoorbeeld voor groenten en fruit verpakt in dozen kan worden verwezen naar de opslagcapaciteit van -kg per kubieke meter en kan de omvang van de koude opslag worden geschat in combinatie met de opslagcapaciteit van ongeveer .-..

Omdat ons grote koelhuis over het algemeen bestaat uit vele thermische isolatieworden, en de kloof tussen elk bord is de plaats die onderhoud nodig heeft. Tijdens de bouw zullen deze gaten over het algemeen worden verzegeld met kit, moeten ze op tijd worden gerepareerd.

--Installatie van de vertical e plaat van de koude opslag: kies de hoek eerst volgens de omstandigheden van de locatie en plaats het (d.w.z. vergrendel de verticale plaat en de vloer) om in deze hoek naar beide zijden uit te breiden. Sluit alleen de verticale plaat en de verticale plaat en plaats het wanneer het de verticale hoek bereikt. Zet de prachtige plaat op een opvallende plaats. Wanneer het aan de kant van de verdamper wordt geïnstalleerd, maak de drainerpijp vooraf, en maak U-bocht en silica gel buiten de opslag.

Vega Alta.De producten die worden opgeslagen in het medisch koelopslagproject moeten worden beheerd door kleurencode, zodat het probleem van de aankoop fouten wordt vermeden. In het proces van behandeling, de vriesvrije snelvriesmethode wordt toegepast, de beroemde merkcompressor en koelaccessoires worden geconfigureerd, en de automatische vorst wordt aangenomen. De methode kan alleen gebruikt worden door een microcomputer. Het koelsysteem neemt groen koelmiddel aan, dat behoort tot de internationale geavanceerde koeltechniek in de e eeuw.

De bouw van koude opslag in de selectie van de locatie draagt de circulatie van lagetemperatuur goederen. Daarom moet bij de selectie van de locatie prioriteit worden gegeven aan het transport van het gemak van de bouw van koude opslagplaatsen, zoals de nabijheid van wegen, spoorwegen, enz. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden, en moet de bouw van de koude opslag goede afvoer- en ventilatieomstandigheden hebben.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

VegaAlta.adviserennieuws
VegaAlta.Laatste nieuws